VI BYGGER BOLIGDRØMMEN DIN

Herlige HUS designer totalkonsept innen hage, interiør og eksteriør – Det er vel bare koppene i skapene som mangler. Vi skiller oss ut fra de store boligprodusentene ved valgene vi gjør, fra selve huset, innredning på kjøkken og bad, fargevalg og styling.

Vi liker å si at vi er stylister som bygger hus…

…i samarbeid med de beste fagfolkene i distriktet.

Oppstarten i 2009 var fire arkitekttegnede boliger på Vistestranda. De gikk unna etter rekordvisninger. Folk la søndagsturen til husene, og vi fikk kjøpere som slett ikke var på jakt etter noe nytt, egentlig.

Det viser bare at innredningen har noe å si. Vi selger stemninger og følelser, og vi velger gjerne å gjøre ting de store produsentene holder seg unna. Ikke minst i fargevalg.

Gjennom kreative prosesser og teknisk arbeid fokuserer vi på stil, farge og materialvalg der gjennomgående tema gir ro og balanse. En dus og harmonisk grunnbase gir et godt grunnlag for et lekent og spennende interiør som kan varieres etter trend, årstid og personlig smak. Gode, funksjonelle og estetiske løsninger er tilpasset kundens ønsker og behov. Erfaringer viser at et stilsikkert interiørkonsept er den siste prikken over i’en som definerer og forsteker et prosjekts særpreg. Dette forenkler ofte kundens kjøpsprosess.

Nå lever vi av å designe og utvikle boliger, kombinert med styling både inne og ute i hagene til folk. Vi er alltid opptatt av et godt sluttresultat på alle områder, og derfor bruker vi kun de leverandører og samarbeidspartnere vi vet kan sitt fag.

Det er viktig at samspillet mellom ute og inne skal fungere. Det er jo ikke så mange uker i året du kan dra vekk på ferie. For det meste lever vi livene våre i hjemmet.

HVEM ER VI

ole paulsen

Daglig Leder

Ole Paulsen

ole@herligehus.no

arne rannestad

Forretningsutvikler

Arne Rannestad

arne@herligehus.no

marianne bjornstad

Forretningsutvikler

Marianne Bjørnstad

Marianne har 30 års erfaring med interiørdesign. Hun er utdannet dekoratør og butikkutvikler. Trives best i et kreativt og hektisk miljø i prosessen med å skape inspirerende og funksjonelle rom både ute og inne.

marianne@herligehus.no

elin rygg

Teknisk Designer

Elin Rygg

Elin har mer enn 20 års erfaring fra teknisk design, tegning og 3D-modellering. Hun er utdannet innen bygg- og anleggsteknikk samt industriteknikk. Elin er kreativ, strukturert og har blikk for detaljer. Hun er dedikert til oppgaven med å kombinere spennende arkitektur og smakfullt interiør med god funksjonalitet i hus for «folk flest».

elin@herligehus.no

Børge

Byggeleder

Børge Meisland

Prosjektkonsulent

Trond Rygg

Prosjektkonsulent

Ernst Andre Berge