VÅR HISTORIE

VI BYGGER BOLIGDRØMMEN DIN

Herlige HUS designer totalkonsept innen hage, interiør og eksteriør – Det er vel bare koppene i skapene som mangler. Vi skiller oss ut fra de store boligprodusentene ved valgene vi gjør, fra selve huset, innredning på kjøkken og bad, fargevalg og styling.

Vi liker å si at vi er stylister som bygger hus…
…i samarbeid med de beste fagfolkene i distriktet.

Oppstarten i 2009 var fire arkitekttegnede boliger på Vistestranda. De gikk unna etter rekordvisninger. Folk la søndagsturen til husene, og vi fikk kjøpere som slett ikke var på jakt etter noe nytt, egentlig. Det viser bare at innredningen har noe å si. Vi selger stemninger og følelser, og vi velger gjerne å gjøre ting de store produsentene holder seg unna. Ikke minst i fargevalg.

Gjennom kreative prosesser og teknisk arbeid fokuserer vi på stil, farge og materialvalg der gjennomgående tema gir ro og balanse. En dus og harmonisk grunnbase gir et godt grunnlag for et lekent og spennende interiør som kan varieres etter trend, årstid og personlig smak. Gode, funksjonelle og estetiske løsninger er tilpasset kundens ønsker og behov. Erfaringer viser at et stilsikkert interiørkonsept er den siste prikken over i’en som definerer og forsteker et prosjekts særpreg. Dette forenkler ofte kundens kjøpsprosess.

Nå lever vi av å designe og utvikle boliger, kombinert med styling både inne og ute i hagene til folk. Vi er alltid opptatt av et godt sluttresultat på alle områder, og derfor bruker vi kun de leverandører og samarbeidspartnere vi vet kan sitt fag.

Det er viktig at samspillet mellom ute og inne skal fungere. Det er jo ikke så mange uker i året du kan dra vekk på ferie. For det meste lever vi livene våre i hjemmet.