Et hus med luft

  • Eiendom ID: 2131
  • Annonsert: 17/03/16
  • Post Updated: 2021-02-15 18:19:05
  • Status:

Beskrivelse

​Det skal være lys, luft og rom for at en aktiv familie skal trives.

I utgangspunktet en enkel enebolig, med flatt tak, stående hvit kledning kombinert med smal liggende kledning i farge jernvitrol der mørkegrå karmer rammer inn vinduene.  ​

Huset er bygget rundt noen viktige tanker. –  Hverdagens gjøremål skal være enkelt tilrettelagt og det skal gis rom for en pust i bakken.

Smarte løsninger for hvordan volum, flater, farger, rom og kombinasjoner skal anvendes, og en gjennomtenkt dus fargepalett, går igjen i hele boligen.

Gråkalket eik, hud i hvite og duse gråtoner.

I tillegg til stoff i lin, velour, silke og bomull, med innslag av sesongens farger som sort og grønt, gull og metall.

Et hus det er godt å komme til, og godt å være i…

Et hus skal vokse i takt med familien og hybelen skal kunne fungere enten til en au pair, eller til de eldste barna når de blir større.

Foreldreavdeling med eget bad og garderobe gir mulighet for «litt luksus i hverdagen»  med privat spa, kontorpult, omkledningsrom og en stol for en rolig lesestund.

Vis på kart / Se nabolag

Vi pusser opp nettsiden for å gi deg en bedre opplevelse. I denne perioden kan man oppleve mindre feil på noe av innholdet.
Om du har spørsmål eller vil komme i kontakt med oss så send gjerne en e-post til marianne@herligehus.no eller ring +47 92431515